Læselyst og magiske universer

Målgruppe: Kan tilpasses mellemtrinet og udskolingen.

Varighed: 60-90 minutter (inkl. tid til spørgsmål)

Hvad får I?

Fantasyforfatteren Julie Midtgaard trækker tilhørerne ind i den magiske fantasyverden Luscuro – og gør dem til aktive elever i universet! Efter et oplæg om at opfinde magiske universer, fortsætter vi med en kort oplæsning og undervisning i fag fra bøgerne. Herefter dyster deltagerne mod hinanden i den livsfarlige elementprøve­-quiz.

Hvad tager I med videre?

Via arrangementets legende, inddragende form går alle derfra med masser af ny viden, motivation og inspiration. Formålet er at skabe læselyst og give indblik i fantasygenrens verden. Julie Midtgaard skubber historierne ud fra bogsiderne og fanger de tilhørere, der allerede er stærke læsere, og giver dem, der ikke er det, en ny indgang til litteraturen. Spændende læseoplevelser og magiske universer, snarere end læsefærdighed, er i centrum.

Pris

6000,- + transport.

Transportomkostninger dækker tur/retur fra mit udgangspunkt i Aalborg til destinationen for forfatterbesøget (bil eller tog i Jylland og på Fyn, og bil, fly eller tog til Sjælland, alt efter hvad der giver bedst mening økonomisk og tidsmæssigt).

Gratis forfatterbesøg

To gange årligt kan du søge om et helt gratis forfatterbesøg for børn og unge hos Slots- og kulturstyrelsen. Du skal blot betale min transport. Ansøgningen er relativt simpel, og der er stor sandsynlighed for at den imødekommes. Alt du skal gøre er at aftale en dato med mig og derefter søge via dette link.

Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller behov for hjælp til din ansøgning.

Om forfatteren

Julie Midtgaard har skrevet på to fantasyserier, der foregår i den magiske verden Luscuro. Her introducerer hun læseren for mærkværdige skabninger, venskab, hemmeligheder og action. Hun har været nomineret til Orlaprisen flere gange samt vundet Mofibo Awards for Årets Ungdomsbog og Dansk Fantasys læserpris for Årets Bedste Fantasybog. Hendes ufravigelige mål er at formidle den fantastiske læseoplevelse; den, der lader læseren slippe tid, sted og virkelighed.

Vend tilbage til hovedsiden Foredrag og undervisning her.