Forfatterbesøg

Vil du høre om mine udgivelser, eller hvordan det er at være forfatter?
Måske vil du gerne selv lære at skrive?

Jeg kommer gerne ud og holder foredrag, fx på skoler og biblioteker, med indhold skræddersyet til dine ønsker. Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker til emner. Det er helt uforpligtende, og det er altid spændende at sparre om potentielle forløb.

Har du brug for inspiration, kan du også vælge en af nedenstående pakker:

Sprækken til Luscuro
Sprækken til Luscuro

Med udgangspunkt i min fantasyserie, Sprækken til Luscuro, taler vi om fantasy, inspiration til serien, de historiske heksebrændinger samt identitet og kønsroller.

Vejen til bogkontrakten
Vejen til bogkontrakten

Om hvordan jeg kæmpede mig vej til mit yndlingsforlag, rejsen dertil og det fantastiske telefonopkald fra redaktøren, der ville antage min debutbog. Jeg deler ud af mine erfaringer og de ting, der har virket for mig, og jeg fortæller om, hvordan min hverdag som forfatter ser ud.

Skriv en bog!
Skriv en bog!

Hvordan får man den gode idé til en roman eller novelle? Hvordan opbygger man et interessant plot og skriver levende karakterer? Jeg kommer med gode råd til, hvordan I kommer i gang med at skrive.

Er der noget helt andet, du gerne vil høre om? Det kan vi sagtens finde ud af. Kontakt mig uforpligtende for at høre mere — eller for at aftale en dato.

Priser

Besøgstype:Varighed:Pris:
Foredrag1,5 time (inkl. tid til spørgsmål)5000,- (plus transport)
Skrivekursus (inkl. oplæsning)3 timer (inkl. tid til spørgsmål) 5000,- (plus transport)

Gratis forfatterforedrag?

Søg tilskud til forfatterforedrag for børn og unge igennem Statens kunstfond! Bliver din ansøgning imødekommet, kan du få 5000,- til enten mit forfatterbesøg eller skrivekursus (inkl. oplæsning).

Der er netop kommet nye puljeinddelinger i Statens kunstfond. Jeg har skrevet et blogindlæg, der skal gøre det lidt nemmere for dig at ansøge.

Det siger mine kursister:

Jeg tager rundt i hele landet til foredrag, og hver tirsdag underviser jeg på Den lille forfatterskole i Hjørring. Her er nogle af deltagernes kommentarer til undervisningen:

“Jeg synes, det har været rigtig godt. En god blanding mellem teori, skriveøvelser, forskellige teknikker og snakke. Jeg har især været glad for skriveøvelserne. De har været sjove og lærerige. Underviser har været rigtig sød, inspirerende og interessant.”

– Kursist, december 2018

“Undervisningen er drønspændende og meget givende, og underviseren er knalddygtig.”

– Kursist, december 2018

“Det var både lærerigt, hyggeligt, og atmosfæren var afslappet. Underviserens gode humør var smittende!”

– Kim Winther Jensen, kursist, december 2018