Forfatterbesøg

Vil du høre om mine udgivelser, eller hvordan det er at være forfatter?
Måske vil du gerne selv lære at skrive?

Jeg kommer gerne ud og holder foredrag, fx på skoler og biblioteker eller i læseklubber og foreninger, med indhold skræddersyet til dine ønsker.

Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker til emner. Det er helt uforpligtende, og det er altid spændende at sparre om potentielle forløb.

Har du brug for inspiration, kan du også vælge en af nedenstående pakker.

Elev i Luscuro-quiz på Brønderslev Forfatterskole 2021
Elev i Luscuro + quiz
Elev i Luscuro + quiz

Målgruppe: Børn, unge og dedikerede fantasyfans

Vi arbejder med læselyst ved at tilgå Luscuros univers på legende, inddragende vis: Vi taler om, hvordan bøgerne er blevet til, og derefter får deltagerne undervisning i fagene “Luscuros historie” og “Flora og fauna” (fra bøgerne) – hvorefter vi quizzer om universet.

Skriv en bog!
Skriv en bog!

Målgruppe: Kan tilpasses alle

Hvordan får man den gode idé til en roman eller novelle? Hvordan opbygger man et interessant plot og skriver levende karakterer? Jeg kommer med gode råd til, hvordan I kommer i gang med at skrive.

Fantasy
Fantasy

Målgruppe: Kan tilpasses alle

Hvad er fantasy? Hvad kan genren gøre for os, og hvorfor er den så vigtig?

Vi tager sammen temperaturen på fantasy, og jeg fortæller om, hvordan min hverdag som fantasyforfatter ser ud.

Er der noget helt andet, du gerne vil høre om? Det kan vi sagtens finde ud af. Kontakt mig uforpligtende for at høre mere — eller for at aftale en dato.

Skriv en bog!-online forløb hos Rollespil i Ryomgård 2021.

Online forløb

I 2020 afholdt jeg mit første online foredrag “Skriv en bog!” hos Herning Bibliotekerne. Det forløb SUPER fint og var en rigtig god måde at nå ud til mange på i de mystiske lockdown-tider.

Men der var også mange andre fordele ved det online format, og derfor kan ethvert af mine foredrag/kurser nu bookes som online version, såfremt du som arrangør har adgang til den fornødne software (det kan fx være Microsoft Teams eller Zoom).

Priser

Besøgstype:Varighed:Pris:
Foredrag1,5 time (inkl. tid til spørgsmål)5000,- (plus transport)
Skrivekursus (inkl. oplæsning)3 timer (inkl. tid til spørgsmål) 5000,- (plus transport)

Gratis forfatterforedrag?

Søg tilskud til forfatterforedrag for børn og unge igennem Statens kunstfond! Bliver din ansøgning imødekommet, kan du få dækket både mit forfatterbesøg eller skrivekursus (inkl. oplæsning).

Der er netop kommet nye puljeinddelinger i Statens kunstfond. Jeg har skrevet et blogindlæg, der skal gøre det endnu nemmere for dig at ansøge.

Udover honorarblanketten på ansøgningssiden, skal du medsende mit forfatter-CV i ansøgningen. Det kan du hente lige her:

Du er nu klar til at ansøge 🙂

Det siger mine kursister:

Jeg tager rundt i hele landet til foredrag og underviser ugentligt på en aftenskole i Aalborg. Her er nogle af deltagernes kommentarer til undervisningen:

“Jeg synes, det har været rigtig godt. En god blanding mellem teori, skriveøvelser, forskellige teknikker og snakke. Jeg har især været glad for skriveøvelserne. De har været sjove og lærerige. Underviser har været rigtig sød, inspirerende og interessant.”

– Kursist, december 2018

“Undervisningen er drønspændende og meget givende, og underviseren er knalddygtig.”

– Kursist, december 2018

“Det var både lærerigt, hyggeligt, og atmosfæren var afslappet. Underviserens gode humør var smittende!”

– Kim Winther Jensen, kursist, december 2018