Forfatterbesøg

Vil du høre om mine udgivelser, eller hvordan det er at være forfatter?
Måske vil du gerne selv lære at skrive?

Jeg kommer gerne ud og holder foredrag, fx på skoler og biblioteker, med indhold skræddersyet til dine ønsker. Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker til emner. Det er helt uforpligtende, og det er altid spændende at sparre om potentielle forløb.

Har du brug for inspiration, kan du også vælge en af nedenstående pakker:

Sprækken til Luscuro
Sprækken til Luscuro

Målgruppe: Børn, unge og dedikerede fantasynørder

Vi arbejder med læselyst ved at tilgå Luscuros univers på legende, inddragende vis: Vi taler om, hvordan bøgerne er blevet til, og derefter får deltagerne undervisning i fagene “Luscuros historie” og “Flora og fauna” (fra bøgerne) – hvorefter vi quizzer om universet

Vejen til bogkontrakten
Vejen til bogkontrakten

Målgruppe: Kan tilpasses alle

Om hvordan jeg kæmpede mig vej til mit yndlingsforlag, rejsen dertil og det fantastiske telefonopkald fra redaktøren, der ville antage min debutbog. Jeg deler ud af mine erfaringer og de ting, der har virket for mig, og jeg fortæller om, hvordan min hverdag som forfatter ser ud.

Skriv en bog!
Skriv en bog!

Målgruppe: Kan tilpasses alle

Hvordan får man den gode idé til en roman eller novelle? Hvordan opbygger man et interessant plot og skriver levende karakterer? Jeg kommer med gode råd til, hvordan I kommer i gang med at skrive.

Er der noget helt andet, du gerne vil høre om? Det kan vi sagtens finde ud af. Kontakt mig uforpligtende for at høre mere — eller for at aftale en dato.

Online forløb

I 2020 afholdt jeg mit første online foredrag “Skriv en bog!” hos Herning Bibliotekerne. Det forløb SUPER fint og var en rigtig god måde at nå ud til mange på i disse mystiske tider, hvor vi skal sørge for at holde ekstra afstand. Samtidig blev kurset udsolgt i løbet af ingen tid – måske fordi den online udgave gør det lettere for folk at deltage, hvis de ikke lige bor i nærheden.

Ethvert af mine foredrag/kurser kan nu bookes som online version, såfremt du som arrangør har adgang til den fornødne software (det kan fx være Microsoft Teams eller Zoom).

Priser

Besøgstype:Varighed:Pris:
Foredrag1,5 time (inkl. tid til spørgsmål)3500,- (plus transport)
Skrivekursus (inkl. oplæsning)3 timer (inkl. tid til spørgsmål) 3500,- (plus transport)

Gratis forfatterforedrag?

Søg tilskud til forfatterforedrag for børn og unge igennem Statens kunstfond! Bliver din ansøgning imødekommet, kan du få dækket både mit forfatterbesøg eller skrivekursus (inkl. oplæsning).

Der er netop kommet nye puljeinddelinger i Statens kunstfond. Jeg har skrevet et blogindlæg, der skal gøre det lidt nemmere for dig at ansøge.

Udover honorarblankettetn på ansøgningssiden, skal du medsende mit forfatter-CV i ansøgningen. Det kan du hente lige her:

Det siger mine kursister:

Jeg tager rundt i hele landet til foredrag og underviser ugentligt på en aftenskole i Aalborg. Her er nogle af deltagernes kommentarer til undervisningen:

“Jeg synes, det har været rigtig godt. En god blanding mellem teori, skriveøvelser, forskellige teknikker og snakke. Jeg har især været glad for skriveøvelserne. De har været sjove og lærerige. Underviser har været rigtig sød, inspirerende og interessant.”

– Kursist, december 2018

“Undervisningen er drønspændende og meget givende, og underviseren er knalddygtig.”

– Kursist, december 2018

“Det var både lærerigt, hyggeligt, og atmosfæren var afslappet. Underviserens gode humør var smittende!”

– Kim Winther Jensen, kursist, december 2018