Jeg kommer gerne ud og holder foredrag, fx på skoler og biblioteker eller i læseklubber og foreninger, med indhold skræddersyet til jeres ønsker. Der også gode muligheder for at ansøge om et gratis forfatterbesøg.

“Jeg kan kun på baggrund af dit besøg på vores skole, give den største anbefaling herfra. Tak for et super godt gennemarbejdet og gribende foredrag. Du formåede at holde alle elever lyttende med din variation og medinddragelse gennem timerne, der gik alt for hurtigt. Til jer derude: Tøv ikke med at få Julie på besøg. Det vil I ikke fortryde.”

– Annette, underviser på Strandby Skole

Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker til emner. Det er helt uforpligtende, og det er altid spændende at sparre om potentielle forløb.

Har du brug for inspiration, kan vi tage udgangspunkt i en af nedenstående pakker:

Ethvert af mine foredrag/kurser kan også bookes i en online version, såfremt du som arrangør har adgang til den fornødne software (det kan fx være Microsoft Teams eller Zoom).

Er der noget helt andet, du gerne vil høre om? Det kan vi sagtens finde ud af. Kontakt mig uforpligtende for at høre mere — eller for at aftale en dato.

Priser

Mine priser følger Statens Kunstfonds sats for standardhonorarer.

BesøgstypeVarighedPris
Foredrag1-1,5 time (inkl. tid til spørgsmål)6000,- (plus transport)
Skrivekursus (inkl. oplæsning)1-1,5 time (inkl. tid til spørgsmål) 6000,- (plus transport)

Gratis forfatterforedrag?

Step 1

Søg tilskud til forfatterforedrag for børn og unge igennem Statens kunstfond! Bliver din ansøgning imødekommet, kan du få dækket både mit forfatterbesøg eller skrivekursus (inkl. oplæsning).

Step 2

Udover honorarblanketten på ansøgningssiden, skal du medsende mit forfatter-CV i ansøgningen. Det kan du hente lige her:

Step 3

Der er netop kommet nye puljeinddelinger i Statens kunstfond. Jeg har skrevet et blogindlæg, der skal gøre det endnu nemmere for dig at ansøge.

Du er nu klar til at ansøge 🙂 Har du spørgsmål eller brug for hjælp til din ansøgning? Tøv ikke med at sende mig en mail på kontakt@juliemidtgaard.dk.

“Jeg bliver simpelthen nødt til at rose dig og sige tak for foredraget i 6.b Balsmoseskolen i tirsdags. Jeg har fået flere positive tilkendegivelser fra forældrene om at deres børn virkede meget begejstrede og inspirerede. En mor til både en dreng og pige i klassen skrev i går, og sagde tusinde tak til dig. For første gang nogensinde har hendes børn plaget om at de skulle købe bøger …”

– Maria, underviser i 6.b på Balsmoseskolen, 2022

“Undervisningen er drønspændende og meget givende, og underviseren er knalddygtig.”

– Kursist, december 2018

“Det var både lærerigt, hyggeligt, og atmosfæren var afslappet. Underviserens gode humør var smittende!”

– Kim Winther Jensen, kursist, december 2018