Forfatterbesøg

Vil du høre om mine udgivelser, eller hvordan det er at være forfatter?
Måske vil du gerne selv lære at skrive?

Jeg kommer gerne ud og holder foredrag, fx på skoler og biblioteker eller i læseklubber og foreninger, med indhold skræddersyet til dine ønsker.

Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker til emner. Det er helt uforpligtende, og det er altid spændende at sparre om potentielle forløb.

Har du brug for inspiration, kan du også vælge en af nedenstående pakker:

Ethvert af mine foredrag/kurser kan nu bookes som online version, såfremt du som arrangør har adgang til den fornødne software (det kan fx være Microsoft Teams eller Zoom).

Er der noget helt andet, du gerne vil høre om? Det kan vi sagtens finde ud af. Kontakt mig uforpligtende for at høre mere — eller for at aftale en dato.

Priser

Besøgstype:Varighed:Pris:
Foredrag1,5 time (inkl. tid til spørgsmål)5000,- (plus transport)
Skrivekursus (inkl. oplæsning)3 timer (inkl. tid til spørgsmål) 5000,- (plus transport)

Gratis forfatterforedrag?

Step 1

Søg tilskud til forfatterforedrag for børn og unge igennem Statens kunstfond! Bliver din ansøgning imødekommet, kan du få dækket både mit forfatterbesøg eller skrivekursus (inkl. oplæsning).

Step 2

Udover honorarblanketten på ansøgningssiden, skal du medsende mit forfatter-CV i ansøgningen. Det kan du hente lige her:

Step 3

Der er netop kommet nye puljeinddelinger i Statens kunstfond. Jeg har skrevet et blogindlæg, der skal gøre det endnu nemmere for dig at ansøge.

Du er nu klar til at ansøge 🙂

Det siger mine kursister:

“Jeg kan kun på baggrund af dit besøg på vores skole, give den største anbefaling herfra. Tak for et super godt gennemarbejdet og gribende foredrag. Du formåede at holde alle elever lyttende med din variation og medinddragelse gennem timerne, der gik alt for hurtigt. Til jer derude: Tøv ikke med at få Julie på besøg. Det vil I ikke fortryde..”

– Annette, underviser på Strandby Skole, november 2021

“Undervisningen er drønspændende og meget givende, og underviseren er knalddygtig.”

– Kursist, december 2018

“Det var både lærerigt, hyggeligt, og atmosfæren var afslappet. Underviserens gode humør var smittende!”

– Kim Winther Jensen, kursist, december 2018