Hvordan får bogen sin forside? – Fra manus til færdig bog #del 1

Allerførst bad min søde redaktør mig sende et par noter om, hvad jeg kunne tænke mig på min bogforside. Jeg fik nemlig enormt meget indflydelse på, hvordan jeg synes, den skulle se ud. Fedt! Meeeen mit svar lød nok lidt vagt og noget a la: Ild og måske en sprække …

Jeg stopper analogen med døren: Telefonopkaldet – Sådan blev jeg antaget del 4

Jeg havde sendt mit nye manuskript til mit drømmeforlag, Tellerup, og var, efter de mange snakke med folkene derfra, kun blevet bekræftet i, at det var dér, jeg allerhelst ville udkomme, og tanken om hvor svært det var, og hvor lille en procentdel der rent faktisk fik deres bog antaget, gjorde ondt langt ind i knoglerne.

Døren til forfatterdrømmen – Sådan blev jeg antaget #intro

Lige siden jeg var helt lille, har forfatterdrømmen hersket, og bøger har altid været en kæmpe del af mit liv. Ganske ofte blev jeg ”væk” derhjemme, fordi jeg i timevis låste mig inde på badeværelset – det eneste rum med en nøgle og dermed fred til at læse. Heldigvis var klinkegulvet forsynet med gulvvarme og en blød bademåtte.

Gratis forfatterforedrag? Sådan søger du!

Måske er det første gang, du hører om muligheden for at søge om økonomisk støtte til et forfatterforedrag? Eller måske har du gjort det før — men ikke siden puljerne i Statens Kunstfond for ganske nyligt blev lagt sammen? I så fald er der hjælp at hente lige her.

“Før vi forsvinder” udkommer i dag

I dag, d. 1. marts 2019, udkommer antologien Før vi forsvinder – som min nye novelle UNDERliv søreme er med i! Og fun fact: Det er også mig, der har designet omslaget 🙂 Derfor får du også lige lov at se det i fuld format: Aller-aller-aller-alleroftest skriver jeg, fordi det er vildt fedt, og jeg […]