Forfatteråret 2020 – overraskelser på vej!

Vildt mange dygtige og produktive folk lavede en status over året der gik i sidste måned. Det er vi (læs: jeg – men jeg prøver at trække andre med i faldet) nogen, der ikke liiiiige nåede 😉

(Dog kan det meget kort opsummeres: Med udgivelsen af Elementprøven hos mit drømmeforlag, Tellerup, i slutningen af 2019, og I dejlige læseres skønne modtagelse af den, var det et fantastisk år!).

Nu prøver jeg i stedet med en gennemgang af hvordan forfatteråret 2020 kommer til at se ud – og der er FLERE overraskelser på vej! (jeg sidder muligvis lige nu og hopper lidt i stolen af spænding. Hold op hvor er jeg dårlig til hemmeligheder, og jeg har bare lyst til at råbe det hele til verden NU. Men jeg skal prøve at holde igen)

Lad os tage 2020s forfatterprojekter i rækkefølge:

1) Sprækken til Luscuro 2: Elementsygen

Elementsygen udkommer selvfølgelig. Det bliver hele 416 sider, og de lander d. 16. april. Jeg glæder mig simpelthen sådan (på den der vanvittigt nervøse og angstprovokerende måde) til at dele fortsættelsen på Grys eventyr med jer. Tak, tak, TAK, til jer der har begyndt rejsen sammen med mig.

I forbindelse med udgivelsen skulle der også meget gerne dukke et lille release party op – hvor alle fantasynørder og søde mennesker selvfølgelig er velkomne 😉 Følg med på Facebook og Instagram, hvor detaljerne løbende afsløres.

Og læse desuden meget mere om udgivelsen lige her.

Elementsygen
Den super fine forside til bind 2 kreeret af Tellerups alt for dygtige grafiker, Danielle Finster.

2) Overraskelse 1

Jep, det er alt hvad jeg vil kalde den for nu. Jeg har nemlig kastet mig ud i et vanvittigt projekt oveni skrivningen af Sprækken til Luscuro-serien. Jeg gentager lige: VANVITTIGT. Sprækken til Luscuro-serien skal stadig gerne udkomme med et halvt års mellem hvert bind, så jeg har pt. SINDSSYGT meget at lave. MEN, en lille idé, der også har noget med Luscuro at gøre, kom snigende, og jeg vil så gerne føre den ud i livet.

Kan jeg love at jeg når det?

Næh. På ingen måde.

Men jeg lover, at jeg knokler. HVIS jeg når det, håber jeg på at kunne dele det med jer en gang i august.

Stay tuned, jeg skal nok holde jer opdateret!

Tophemmeligt projekt nr. 1!

3) Sprækken til Luscuro 3: [hemmelig titel]

Tredje bind af Sprækken til Luscuro skulle også meget gerne udkomme i 2020. Jeg forventer en efterårsudgivelse, men bortset fra det er min mund lukket med 1600 sejl.

Forside under udarbejdelse Julie Midtgaard
Nå ja, forsiden ved jeg ikke engang selv hvordan kommer til at se ud, så hemmelig er den 😉

4) Overraskelse 2

Gættede du, at når der er en overraskelse 1, er der selvfølgelig også en overraskelse 2?

Jeps, jeg har endnu mere hemmeligt i støbeskeen. Det har på ingen måde samme form som overraskelse 1, men det bliver SÅ fedt og virkelig magisk.

Tophemmeligt projekt nr. 2!

Det er mine mål og ønsker for hvad forfatteråret 2020 kommer til at bringe (og jeg skal nok spamme og sørge for at ingen går glip af det når/hvis det lykkes). Hvad ønsker du dig? 🙂

2 Replies to “Forfatteråret 2020 – overraskelser på vej!”

  1. Uh to overraskelser! Jeg kan næste ikke vente med at finde ud af hvad du har planer om – og ih jeg glæder mig så meget til bind 2 og 3 af Sprækken til Luscuro, april må gerne komme hurtigere tak! <3

    1. Åh, sikke en dejlig besked, Sarah <3 Jeg er SÅ glad for, at jeg ikke er den eneste , der glæder mig super meget - så jeg lover, at spamme helt vildt med opdateringer om det hele 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *