Dronningens Udvalgte #1

Bøgerne i Luscuro-universet har vundet Mofibo Awards, Dansk Fantasys læserpris og flere gange været nomineret til Orlaprisen.

Alt du gør fra nu, er en del af skyggespillet.
Dem du ser omkring dig, er dine værste fjender.

I 1600-tallets Aalborg straffes trolddom med døden, og før 14-årige Gry ved af det, sender en hekseanklage hende på bålet.
Men de glubske flammer brænder hende ikke som de burde. 
Syttenårige Akela har accepteret dronning Soras tilbud om en plads ved hoffet.
Her skal hun gennemføre skyggespillet; en række magiske dueller der afgør de Udvalgtes fremtid.
Kun ved at udmærke sig og opnå en plads som dronningens rådgiver kan Akela beskytte sin søster og forhindre at krigen rammer deres by. Desværre er der seks Udvalgte og blot én plads i hofrådet.
Mens oprørerne angriber, og bedrageriske skygger dukker op uden for skyggespillet, optrevler Akela den royale slægts hemmeligheder. Men hvem tør hun stole på når alle bekriger hinanden i dronningens spil?

Skyggespil er en fortælling fra Luscuro som kan læses uafhængigt af tidligere bøger i universet. Den begynder hvor Sprækken til Luscuro #1: Elementprøven slutter og kan med fordel læses forud for Sprækken til Luscuro #3: Elementkrigen.

Forlag: Tellerup
Udgivelsesdato: 15. september 2019
Genre: YA Fantasy

Det siger andre om Skyggespil:

“Jeg havde egentlig ikke forventet den dystre stemning, men jeg blev revet med i den, og endte med at elske den.
Skyggespil har været en læseoplevelse som jeg aldrig vil glemme. Det er min nye yndlingsbog, og derfor har den selvfølgelig fået ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5 stjerner.
” / Albertes Bogpalads. Læs hele anmeldelsen her.

“Veloplagt og velskrevet – en spændende fortælling fra et fascinerende fantasyunivers.”  / Jammerbugt Bibliotekerne. Læs hele anmeldelsen her.

Find flere læserreaktioner på Goodreads.

Find de andre bøger i Luscuro-universet her:

Du kan også finde særligt bag om bogen-info på bloggen: